Du er landet på Tegnebord.dk, det helt rigtige sted at finde B Toys tegnetavle. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle B Toys tegnetavle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: B Toys vand tegnetavle, H2-Whoa

Sidste produkt på vores liste er B Toys vand tegnetavle, H2-Whoa som vi har fundet til 360,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Sjov og smart tegnetavle fra B Toys.
De fire små penne fyldes med vand, og så er det ellers bare om at tegne løs på tavlen, som oven i købet kan vendes, så der altid er masser af plads til at tegne.
Tavlen behøver ikke at vaskes ren – bare lad vandet ford…

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste B Toys Tegnetavle på listen er B Toys vand tegnetavle, H2-Whoa fra Børnenes Kartel med en pris på 360.95. Billigste udvalgte Tegnetavle er B Toys vand tegnetavle, H2-Whoa som du kan købe for 360.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående B Toys Tegnetavle data og priser er hentet fra 1 butikker (Børnenes Kartel). Alle B Toys Tegnetavle tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tegnetavle guides:

Fandt du ikke det rigtige Tegnetavle blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tegnetavle: